Hartelijk welkom op onze website ! Wij zijn Danny Cominotto en Whalea Bus en wonen met onze 11 jarige zoon Mariano in het Oosten van Nederland in de gemeente Goor vlakbij Hengelo.   Een achttal jaar geleden maakten we kennis met de Bullmastiff en werden meteen verliefd op dit geweldige ras. Bullmastiffs zijn echt fantastische honden : een imposant uiterlijk en een geweldig goed karakter.

 

Het was al snel duidelijk : ons gezin zou pas compleet zijn met een schat van een Bull erbij. Na een gerichte zoektocht kwamen we terecht bij onze goede lobbes : IGOR van het Ginderdoor.

 

Na drie jaar kregen we het gevoel dat er toch nog iets ontbrak. En zo als men zegt wat is er mooier dan één bullmastiff ?... twee bullmastiffs !! We zijn dan we op zoek gegaan naar een vriendinnetje voor onze IGOR. Dit werd onze NINA van de Hemelboom. Onze NINA is een echte bullendame en door haar is onze interesse in het showen begonnen. Na het lopen van een aantal shows en het behalen van goede resultaten hebben we besloten om met haar een nestje te fokken.

 

Ondertussen hebben we ons nog meer verdiept en toegelegd op het welzijn van dit fantastische ras. Onze kennel naam werd aangevraagd en momenteel zijn we de eigenaars van 5 Bullmastiffs die we met trots aan U voorstellen via onze totaal vernieuwde website.

 

Onze honden en pups worden in huiselijke kring grootgebracht en opgevoed en maken deel uit van ons gezinsleven. Tevens zijn of worden onze honden aangekeurd door de Bullmastiff Club Nederland (BMCN). Wij fokken ook volgens de voorwaarden zoals deze door de BMCN zijn vastgelegd.

 

We wensen U veel plezier bij het verkennen van onze website ! Aarzel niet om ons te contacteren voor verdere vragen.

 

Vriendelijke groeten

info@vanhetdonkerewoud.nl

follow us

+31 (0)6 -14 32 75 06

+31 (0)6 -17 41 19 40